Upperbloom: De zorg voor jouw terras

12
minutes read
October 6, 2023

Jij runt de zaak. Wij de planten. Dat is de service van Upperbloom. Een groene oase en beleving. Een betere eerste indruk bestaat niet. Altijd levendig, altijd groen. Je brengt sfeer en trekt de aandacht van voorbijgangers. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw terras er altijd tiptop uitziet? Met de plantenbakken en planten van Upperbloom is dat een fluitje van een cent.

Voordelen van planten op je horeca terras.

Groen doet en groen ontmoet. Maar ze doen nog veel meer. 

  • Visuele aantrekkingskracht. Een eerste indruk maak je maar één keer. Planten creëren een aangename uitstraling. Een stralend groen terras of entree trekt de aandacht en zorgt voor een positieve werking. En voor jou, een vol terras.
  • Haal alles uit de seizoenen. Planten hebben de magische kracht om je terrasseizoen te verlengen. Ze bieden beschutting tegen koude wind of creëren juist schaduw op hete zomerdagen.
  • Verhoogde klantbetrokkenheid. Gasten blijven langer zitten en besteden meer als ze zich op hun gemak voelen in een aangename omgeving.
  • Differentiatie en concurrentievoordeel. Ze bieden een concurrentievoordeel. Een terras of entree met mooie beplanting valt op en onderscheidt je van je concurrenten. Be one of a kind.

Een klant die de voordelen volledig omarmt is de Hell's Kitchens Group (waaronder restaurant Grace te Rotterdam). Hier creëerden we een ware oase te midden van het drukke stadscentrum van Rotterdam. Een moment van bezinning.

Een service als, we lullen niet, maar poetsen, zeg maar.

Bij Upperbloom begrijpen we als geen ander dat een verzorgd exterieur een grote aantrekkingskracht heeft. Daarom bieden we een professionele service die al je zorgen wegneemt en zorgt dat jouw onderneming altijd straalt.

Dit begint bij onze ontwerpers. Zij ontwerpen jouw entree, terras, dakterras, tuin of andere buitenruimte rekening gehouden met jouw wensen en onze kennis. 

We adviseren je over het type plantenbakken, en welke planten geschikt zijn voor jouw locatie en passend zijn bij jouw concept. Wil je uitbundig, ingetogen, mediterraans of eerder klassiek? In overleg met jouw komen we tot een passend plan. Vervolgens installeren wij de plantenbakken en planten voor je. Zo staan en stralen ze mooi op jouw buiten.

Als kers op de taart zorgen wij voor het onderhoud. Zo heb jij zorgeloos een verzorgd exterieur. We kijken mee en informeren je wanneer er een plantenwissel of onderhoud noodzakelijk is. Zo heb jij er geen omkijken naar. Elk seizoen weer.

Onze planten, jouw terras.

We werken uitsluitend met de mooiste planten die tegen een stootje kunnen op jouw terras. Onze planten zijn:

  • Altijd op maat. We kiezen de juiste planten voor jouw terras, rekening houdend met de zonligging, de gewenste uitstraling en de seizoenen.
  • Met zorg samengesteld. Onze plantenarrangementen zijn creatief en innovatief.
  • Klaar gemaakt voor jouw buiten. We laten de planten direct groeien in onze plantenbakken, zodat ze goed geworteld zijn en klaar om te bloeien zodra ze op jouw terras arriveren.

Zo vond het Amstel Hotel zijn nieuwe hovenier: Upperbloom. Van plantenplan tot de uitvoering. Benieuwd hoe het er nu uitziet?

Onze plantenbakken.

Een goede plant begint met slimme plantenbakken. Daarom zijn onze plantenbakken modulair, hufterproof en met geïntegreerd irrigatiesysteem. Ons brede assortiment van formaten en materialen zorgt ervoor dat we iets passend kunnen vinden voor jouw terras of entree. De plantenbak zorgt grotendeels voor de planten, en kan jij je focussen op het runnen van de zaak. Zijn de bakken opgewassen tegen een stootje en van duurzaam materiaal. En met het irrigatiesysteem hebben de planten altijd de juiste hoeveelheid water of zie je aan de indicator of je je planten water moet geven. Amstel


Circulair en sociaal ondernemen.

Bij Upperbloom vinden we het belangrijk om op een duurzame manier te ondernemen. Daarom werken we circulair en sociaal.

  • Circulair. We gebruiken dezelfde binnenbakken voor al onze plantenbakken. Hierdoor kunnen we de plantenbakken na een plantenwissel hergebruiken of verwerken tot compost. 
  • Sociaal. We werken samen met sociaal ontwikkelbedrijf Pantar in Amsterdam. Hier werken mensen die het (nog) niet zelfstandig redden op de arbeidsmarkt aan de productie van onze plantenbakken. Ons doel? Ze binnen 3 jaar klaar te stomen om volledig te re-integreren op de arbeidsmarkt.


Jij runt de zaak. Wij de planten. Met de service van Upperbloom maak je van jouw horeca terras een ware eyecatcher. Onze service laat jouw zaak stralen. Wij weten wat er echt voor nodig is om planten in tiptop conditie te houden. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op.