Terrasontwerp inspiratie voor 2024: Upperbloom en Satelliet's trends

3
minutes read
July 3, 2024

Bij Upperbloom geloven we dat een goed ontworpen buitenruimte niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een uitnodigende sfeer moet uitstralen die aansluit bij het concept van jouw zaak en de ervaring die gasten binnen beleven. We spraken met Satelliet, leverancier van hoogwaardig meubilair voor de horeca, om de nieuwste terrastrends voor 2024 te ontdekken. Van ingetogen romantiek met retro klassiekers tot uitbundig en kleurrijk, samen zorgen we ervoor dat jouw terras een onvergetelijke buitenervaring biedt.


Classy Colourful: kleur met klasse

Satelliet: "In 2024 zien we een opkomst van kleurrijke terrassen, maar op een classy manier. Denk aan nude tinten zoals roze gecombineerd met stoere kleuren als burgundy en terra voor een harmonieus, opvallend geheel. Onze Girola stoel is perfect om deze trend te omarmen."

Upperbloom tip: 

Combineer kleurrijke terrasmeubels met onze moderne, strakke plantenbakken. Onze plantenstijl "Langs de Oever" creëert een terras vol kleur en textuur met diverse bloeiende planten en struiken voor een stijlvolle en levendige uitstraling.


Wonder Weaving: elegant en tijdloos 

Satelliet: "De Wonder Weaving trend draait om elegantie en tijdloze charme met subtiele kleuren zoals Sand, Celadon en Earth. Onze Ocala stoel, met ingeweven banden en lichte constructie, past perfect bij dit thema."

Upperbloom tip: 

Upperbloom tip: Creëer een serene hoek op je terras door Ocala stoelen te combineren met onze elegante crèmekleurige plantenbakken gevuld met een mix van diverse planten. Met hun unieke texturen, vormen en groentinten ontstaat een dynamische en serene ruimte die zowel ontspanning als inspiratie biedt.


Romantic Retro: Speelse Romantiek 

Satelliet: "Retro is terug met een romantische twist. Denk aan ronde vormen, zachte stoffen en florale patronen. Onze Chantilly stoel, gemaakt van gebogen staal en afgewerkt met speelse kussens, belichaamt deze stijl perfect."

Upperbloom tip: 

Creëer een romantische touch op je terras met onze klassieke plantenbakken, gevuld met bloeiende planten zoals rozen en lavendel. Deze combinatie van geuren en kleuren brengt de warmte en charme van Zuid-Frankrijk naar je buitenruimte, perfect voor een gezellige, uitnodigende sfeer.

Rotan Rainbow: Gedurfd en Extravert 

Satelliet zegt: "Rotan en kleurrijk vlechtwerk zijn de kern van de Rotan Rainbow trend. Onze Twine stoel, geïnspireerd op de lijnen van de regenboog, is een echte blikvanger. Perfect voor een terras dat opvalt."

Upperbloom tip: 

Voeg een extra dimensie toe aan deze gedurfde stijl door onze opvallende, cortenstalen plantenbakken te gebruiken. Vul ze met een mix van felgekleurde seizoensbloemen om het geheel nog spectaculairder te maken.Zorg ervoor dat jouw terras in 2024 de perfecte setting biedt voor een onvergetelijke buitenervaring, met onze tips en de nieuwste trends van Satelliet. Maak van jouw buitenruimte een bestemming die gasten het hele jaar door willen ervaren!

Neem contact met ons op.