Bel mij terug verzoek.

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt voor je verzoek. We nemen spoedig contact met je op.
Oeps! Je hebt iets nog niet goed ingevuld. Zorg dat je alle velden correct invult.

Download onze brochure.

Ontdek ons brede assortiment van plantenbakken en planten of kies gelijk één van onze veel verkochte plantenbakkensets.
Bedankt voor je e-mailadres. Download hier onze brochure.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact met ons op.

Bekijk onze FAQ.

Levert Upperbloom in heel Nederland?

Wij leveren in heel Nederland. In overleg ook buiten Nederland.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Afhankelijk van de ordergrootte kunnen wij meestal binnen 10 à 20 werkdagen leveren. Spoedlevering zijn in overleg ook mogelijk.

Hoe vaak komt Upperbloom onderhoud doen aan de planten?

Na de initiële installatie van jouw groen komen we 4x per jaar bij je langs om de seizoengebonden planten om te wisselen met nieuwe. De oude nemen we dan voor je mee terug. Tijdens deze bezoeken onderhouden we ook de vaste planten die je bij ons hebt gekocht. Zo zorgen we ervoor dat jouw terras of entree er weer tip-top bij staat.

Hoe werkt een plantenwissel?

Dat is heel eenvoudig; Verandert het seizoen, dan verandert de uitstraling van jouw buiten met behulp van onze plantenwissels. Naast het onderhoudt aan de vaste beplanting voeren de Upperbloom specialisten de plantenwissels van de seizoensgebonden plantenbakken voor je uit. Oude planten nemen we retour, en de nieuwe laten we achter. Zo staat jouw onderneming er weer tip-top bij.

Moet ik zelf nog onderhoud uitvoeren?

Je hebt twee keuzes bij ons; met tips van ons kan je zelf over het onderhoud gaan. Dan gaat het met name om watergeven en het verwijderen van oude bloemen. Je kunt ook de Plantwacht inschakelen van Upperbloom. Dan komen wij voor je watergeven en voeren we onderhoud aan jouw planten.

In de zomer moet je rekening houden met 1x á 2x per week water geven. Omdat onze plantenbakken voorzien zijn van een visuele watermeter, reservoir van 8 liter en een regen-overloop is het verzorgen en water geven van de planten een fluitje van een cent. In overleg kunnen we ook deze werkzaamheden voor je doen.

Moet ik minimaal aantal plantenbakken afnemen?

Er is geen minimale afname van plantenbakken en planten.

Zit er garantie op de planten en plantenbakken?

Op onze plantenbakken krijg je 5 jaar garantie. Op de planten kunnen we helaas geen garantie geven; Planten leven. Ze groeien en floreren, maar vele bloeien ook weer uit of overleven het seizoen niet (soms door jou, soms door de natuur). Hoewel we het met de innovatieve Upperbloom plantenbakken zo makkelijk mogelijk maken om goed voor je buitenplanten te zorgen, is het van tijd tot tijd toch nodig om ze te vervangen. Daar is onze service op ingericht. Zo maken we het groen, en houden we het groen.

Zit ik vast aan een contract/samenwerking met Upperbloom?

Nee. Wij werken niet met een contract of verplichte samenwerking. Na je initiële investering in de plantenbakken en planten spreken we samen af welke planten, wanneer gewisseld zullen moeten worden. Dit hangt af van het plan. dat we samen met jou opstellen.

Wat kosten de plantenbakken en planten?

Onze  plantenbakken variëren tussen de €100 en €575. Omvang, kleur en eventuele bedrukkingen hebben een impact op de kosten. Onze planten en plant-arrangementen variëren tussen de €60 en €125. Vraag naar onze uitgebreide brochure voor meer informatie.

Is Upperbloom for Business ook mogelijk als lease/huur optie?

We bieden verschillende betaalopties om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.