Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over onze bloemen en planten, de bezorging, betaling of iets anders? Bekijk onze meeste gestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Meest gestelde vragen; 

Kan ik kiezen welke bloemen/planten ik in mijn balkonbakken wil hebben? 

Nee, dat is niet mogelijk. Dit doen wij namelijk voor jou. Aan de hand van het seizoen en jouw balkon bepalen wij met onze experts welke bloemen en planten wij het beste op jouw balkon kunnen plaatsen.

Ik heb al balkonbakken, kan ik bij jullie alleen de bloemen/planten afnemen?

Momenteel hebben we onze service daar nog niet op aangepast. Wij werken met één soort balkonbak gezien we deze vervolgens eenvoudig kunnen omwisselen wanneer er een nieuw seizoen aanbreekt. Daarnaast vinden wij het soort balkonbak belangrijk. De balkonbak die wij gebruiken is 100% recyclebaar en bijzonder goed voor de planten en maakt het verzorgen van de planten zo makkelijk mogelijk!

Jullie hebben de balkonbakken geplaatst met bloemen en planten. Wanneer kan ik deze laten wisselen?

Je kunt alleen een upperbloom 'wissel' aanvragen wanneer je reeds upperbloom balkonbakken hebt. Je kunt op elk moment een upperbloom 'wissel' aanvragen. Dit kan je eenvoudig via upperbloom.nl doen. Voor een klein bedrag komen we jouw balkonbakken omwisselen met nieuwe. Zo is jouw balkon heel eenvoudig voorzien van nieuwe bloemen en planten, zonder alle rommel!

Ik wil niet wachten tot de seizoenswissel, kunnen jullie ook op korte termijn mijn balkonbakken omwisselen met nieuwe bloemen en planten?

Ja, je kan altijd een nieuwe 'wissel' aanvragen. Dit kun je eenvoudig doen door via upperbloom.nl een wissel aan te schaffen.

Ik wil graag mijn bezorgmoment aanpassen, hoe doe ik dat?

Je kunt tot 3 dagen voor een bezorgmoment deze aanpassen. Wanneer je bezorging op donderdag gepland staat, heb je tot maandagavond (23:59 uur) om ons te informeren. Stuur een email naar info@upperbloom.nl met je huidige bezorgmoment en klantnummer.

Vraag het ons op Facebook

Wij reageren binnen 1 dag.

Bel 020 - 21 01 081

ma - vr 18:00 tot 21:00 / za 09.00 tot 16.00

Stuur ons een Email

Wij reageren binnen 1 werkdag.
© 2019 upperbloom.   Alle rechten voorbehouden. 
info@upperbloom.nl | 020-90287988 | Kostverlorenstraat  1052GR, Amsterdam 
KVK: 68884354 | BTW: NL174155360B01