Jij runt de zaak. Wij de planten.

Van advies, realisatie tot onderhoud. Kies voor een oplossing die werkt en jouw zaak laat stralen, élk seizoen weer.

Stap 1

Een compleet terras ontwerp of een bestaande plantenbakken set.

Zoek je een simpele oplossing om jouw entree te vergroenen? Of behoefte aan een ontwerpadvies voor jouw complete terras? Neem contact met ons op en we helpen je op weg, zonder poespas.
Stap 2

Snelle service en installatie van jouw groen.

Ons team van designers en groenexperts maken voor jouw een compleet terras ontwerp inclusief schetsen. We bepalen welke plantenbakken en planten geschikt zijn, passend bij de locatie, weersomstandigheden van jouw onderneming. Installatie kan vaak al binnen 15 werkdagen.
Stap 3

We maken én houden het groen.

Gemak staat voorop. Verandert het seizoen, dan verandert jouw entree of terras ook. We komen periodiek langs voor onderhoud en het verwisselen van de seizoensgebonden plant-arrangementen. Altijd tiptop in orde en mee met de trends.

Onze klanten

Van brasserie, rooftopbar tot dorpscafé, exclusief of toegankelijk. Ons groen maakt alles mooier, overal.

Bekijk hoe wij Restaurant Park Zuid helpen.

Ons plantenbakken systeem is ontworpen voor gemak.

Planten leven. Ze groeien en floreren, maar vele bloeien ook weer uit of overleven het seizoen niet (soms door jou, soms door de natuur). Ontdek het slimme systeem van Upperbloom, ontworpen voor ultiem gemak. Met onze innovatieve binnenbak en buitenbak bieden we een naadloze ervaring voor al je plantbehoeften. Het eenvoudige ontwerp maakt het vervangen van planten moeiteloos, terwijl het zorgt voor een gezonde groeiomgeving. Geniet van prachtige planten, zonder gedoe.

Ontdek alles over onze service.

1

Kies jouw type plantenbakken: vorm en materiaal.

Onze plantenbakken bestaan uit een buitenbak (aluminum, cortenstaal, hout of kunststof), en een binnenbak voor de plant(en). De binnenbakken zijn zo ontwikkeld dat de planten er optimaal in kunnen groeien zonder dat jij er dagelijkse zorg aan hebt.  

2

Voeg accessoires toe en maak je set compleet en uniek.

Onze plantenbakken en accessoires zijn onderdeel van een modulaire systeem. Voeg een logo-paneel toe in jouw set en creëer ook in de avond een sfeervol terras met bijvoorbeeld priklicht.


3

Vul jouw plantenbakken met vast- of seizoengebonden arrangementen.

Mediterraans, klassiek of exotisch, creëer de sfeer die past bij jouw onderneming. Verandert het seizoen? Dan verandert jouw buiten ook. Naast de vaste planten geniet je met onze seizoensarrangementen meerdere keren per jaar van nieuwe planten passend bij het seizoen.

4

Kies voor onderhoud op maat.

Onze slimme plantenbakken met sterke planten maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Al blijft onderhoud noodzakelijk. Doe dit zelf met onze tips, of laat het over aan onze experts.

We kijken graag mee en informeren je wanneer er een plantenwissel of onderhoud noodzakelijk is. Zo heb jij er geen omkijken naar. Elk seizoen weer.

5

Wil je meer informatie of hulp nodig met jouw set? Neem contact met ons op.

Ons team van ontwerpers en groenexperts maken voor jou een compleet terras ontwerp, inclusief schetsen. Boek een afspraak met een van onze experts. 

6

Verantwoord genieten van groen.

Onze service is circulair ingericht. Al onze plantenbakken maken gebruik van dezelfde binnenbakken. Deze zijn onderdeel van ons circulair wissel systeem. Planten (binnenbakken met planten)  die bij ons terugkomen na een plantenwissel worden beoordeeld op kwaliteit, en waar mogelijk hergebruikt. Wanneer dat niet mogelijk is worden de planten verwerkt tot compost. Zo gaat er niks verloren.

7

Werk voor iedereen.

Sinds 2020 werken we nauw samen met sociaal ontwikkelbedrijf Pantar in Amsterdam. Hier hebben we een eigen werkplaats, waar mensen die het (nog) niet zelfstandig redden op de arbeidsmarkt met plezier een belangrijke rol vervullen in de operationele werkzaamheden van ons bedrijf.

8

Verandert het seizoen? Dan verandert jouw buiten ook.

Onze seizoens-arrangementen spatten van het doek. Creatieve combinaties met waanzinnige bloeiende planten. Kies je voor Upperbloom, dan kies je voor de laatste trends. 

Oude planten nemen we retour en hergebruiken we of verwerken we tot compost. 

9

Onze service maakt het verschil.

Onze roots liggen in de hospitality industrie. Wij zetten de klant altijd centraal en snappen als geen ander dat een eerste indruk maar één keer kan.

Van het ontwerpen van jouw terras, tot het installeren en samenstellen van de planten, wij weten precies wat er allemaal bij komt kijken. Skip de valkuilen en kies voor een professionele aanpak met ons. 

Upperbloom stories.

Neem contact met ons op.