The Avocado Show | Amsterdam

De groene en levendige sfeer van binnen trekken wij met een weelde aan zomerse bloeiers door naar buiten.
In het kort
Bij The Avocado Show, een iconische hotspot gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam, draait alles om goede vibes en een groene, levendige ambiance. Een bloemenwand langs de ramen draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze geliefde hotspot.
Wat we gedaan hebben
 • Terras ontwerp
 • Beplanting plan
 • Installatie en onderhoud
 • Custom plant-arrangementen
 • Plantenwissels en PlantCare
 • Klant
  The Avocado Show
  Project afgerond op
  April 5, 2023
  The Avocado Show | Amsterdam

  Impactvolle vergroening en een kleurrijk terras

  Het doel was om de buitenruimte van The Avocado Show te verrijken met levendige en duurzame beplanting die niet alleen het esthetische aantrekkingskracht van het restaurant zou vergroten, maar ook een ontspannende en uitnodigende sfeer zou creëren voor de gasten.‍ 

  De uitdaging; een beperkte ruimte impactvol vergroenen.

  De locatie aan de Herengracht brengt specifieke uitdagingen met zich mee, zoals beperkte ruimte en de behoefte aan planten die bestand zijn tegen stedelijke omgevingsfactoren. Ons team heeft zorgvuldig planten geselecteerd die goed gedijen in stedelijke omgevingen en weinig onderhoud vergen. De majestueuze uitstraling vraagt om indrukwekkende planten.

  De aanpak

  We begonnen met een gedetailleerd beplantingsontwerp, waarbij we rekening hielden met de unieke architectuur en stijl van Avocado Show. Vervolgens selecteerden we planten die zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam zijn. De groene en levendige sfeer van binnen trekken wij met een weelde aan zomerse bloeiers door naar buiten. Onze plantenbakken met seizoensplanten dienen niet alleen als groene accenten, maar creëren ook een indrukwekkende bloemenzee.

  De uitvoering

  Tegen het raam aan zijn onze cortenstalen dividers geplaatst waardoor gasten tegen een levendige muur van kleuren zitten. Bloeiers klimmen langs de ramen omhoog en een bank tegen deze bloemenwand biedt een ontspannen zitplek te midden van de prachtige kleuren. Langs het terras aan het water scheiden dezelfde Divider-bakken subtiel het terras van de buren. 

  Twee kleine Brick plantenbakken aan het water voegen een speels element toe aan de ambiance, waardoor ons terras vanaf zowel het water als de straatkant een levendig en uitnodigend karakter krijgt. De bloeiende terrasinstallaties vallen op in de historische grachtengordel en dragen bij aan de levendigheid van dit unieke stukje Amsterdam.

  Resultaten

  De nieuwe groene inrichting heeft de uitstraling van The Avocado Show aanzienlijk verbeterd. Gasten genieten van hun maaltijden te midden van prachtig groen, wat bijdraagt aan een algehele verhoogde eetervaring. Het onderhoud wordt door ons team verzorgd, zodat de buitenruimte er altijd op zijn best uitziet.‍

  Klantfeedback

  "De samenwerking met Upperbloom heeft ons geholpen om een buitenruimte te creëren die onze visie perfect aanvult. Onze gasten zijn dol op de groene omgeving en het heeft echt een extra dimensie toegevoegd aan hun beleving bij Avocado Show."

  Bekijk onze andere projecten

  Neem contact met ons op via
  020-2101081 of via info@upperbloom.nl