Restaurant Park Zuid | Amsterdam

Een oase in het meest bekende stadspark van Nederland.
In het kort
Gelegen in het Vondelpark, misschien wel het bekendste park van Nederland, ligt restaurant en event center ParkZuid. Onderdeel van het Unlimited Label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit.
Wat we gedaan hebben

Ontwerp terras

Custom plant-arrangementen

Installatie en onderhoud

Plantwacht service

Klant
Park Zuid
Project afgerond op
May 10, 2023
Restaurant Park Zuid | Amsterdam

Unlimited Label, opgericht door Michel Pais en Bram van Es, is de overkoepelende organisatie van vier bijzondere horeca- en evenementengelegenheden met elk een unieke identiteit. De kernwoorden van de organisatie zijn gastvrijheid, betrokkenheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en bovenal professionaliteit.

Van advies tot realisatie

Samen met Unlimited Label, eigenaar van Strand Zuid, Zuid Pool, De Witte Dame en Park Zuid hebben we een op-maat planten plan ontwikkeld rekening gehouden met het nieuwe ontwerp van het terras. Parkzuid zit in het historische Vondelparkpaviljoen: ook wel bekend als het Filmmuseum dat er van 1972 tot 2012 huisde. Het paviljoen is ontworpen door Willem Hamer en tussen 1874 en 1881 gebouwd op het laagste punt van de stad, in het Vondelpark.

In opdracht van Unlimed Label hebben we het een uniek terras ontwerp gemaakt waarbij de de uitstraling van het horecaconcept doorvertaald hebben naar een specifiek planten-plan. Onze plantarrangementen zijn op kleur en plantype geselecteerd, om zo bijpassend te zijn bij de rest van de uitstraling.

Onze centerpieces zijn op strategische plekken geplaatst zodat onze levende boeketten nooit te missen zijn.

Ook een stralend terras?

Onze service laat jouw zaak stralen. Wij weten wat er echt voor nodig is om planten in tiptop conditie te houden.

Neem contact met ons op.


Bekijk onze andere projecten

Neem contact met ons op via
020-2101081 of via info@upperbloom.nl