McDonald's | Bataviastad

Jij geniet van je favoriete McDonald's menu. Zorgen wij dat je letterlijk tussen het waanzinnige groen zit.
In het kort
De gouden bogen van McDonald's zijn dé plek om op te laden voor een leuke shopping dag! Of je nu een Happy Meal voor de kinderen kiest of smult van de beroemde Big Mac, hier kom je helemaal bij op het groenste terras van het hele park.
Wat we gedaan hebben

Terras ontwerp

Beplanting plan

Custom plantenbakken

Custom plantarrangementen

Onderhoud en plantenwissels

Klant
Batavia Stad / McDonald's
Project afgerond op
July 1, 2023
McDonald's | Bataviastad

In overleg met de vormgevers van Batavia Stad hebben we deze hardhouten plantenbakken ontwikkeld. Volledig passend bij het meubilair van het McDonalds restaurant. Alsof het altijd al onderdeel was van het exterieur.

Een sfeervolle afscheiding met weelderig groen.

Batavia Stad in Lelystad is een groene bestemming. Wij zijn de groenpartner van het winkelcentrum en hebben ook voor dit McDonalds restaurant een bijpassend terrasplan ontwikkeld. In overleg met alle betrokken partijen hebben we unieke hardhouten plantenbakken geplaatst die een natuurlijk en organische afscheiding maken tussen de winkelstraat en het terras. Dit terras is een van de meest populaire plekken in Batavia Stad. Kom even bij tijdens het shoppen en geniet van een hapje of drankje tussen het groen.

Alle hardhouten plantenbakken zijn voorzien van drie binnenbakken met eigen waterreservoir en watermeter. Zo heeft elke plantenbak een waterreservoir van 24 liter. De kans op uitdroging is bijzonder klein en het onderhoud makkelijk en eenvoudig.

Dit groen heeft stopkracht en nodigt uit om een plekje te zoeken tussen de planten.

Ook een stralend terras?

Onze service laat jouw zaak stralen. Wij weten wat er echt voor nodig is om planten in tiptop conditie te houden.

Neem contact met ons op.

Bekijk onze andere projecten

Neem contact met ons op via
020-2101081 of via info@upperbloom.nl