Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor | Amsterdam

Duurzaam design midden in het groene Westerpark
In het kort
Bij Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor komt cultuur en duurzaamheid samen, met een ontworpen terras dat een serene beleving biedt en aansluit bij de ecologische filosofie.
Wat we gedaan hebben
 • Terrasontwerp
 • Beplantingsplan
 • Installatie en onderhoud
 • Custom plantarrangementen
 • Plantenwissels en PlantCare
 • Klant
  Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor
  Project afgerond op
  May 3, 2023
  Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor | Amsterdam

  Een duurzaam paradijs

  Conscious Hotel Westerpark is veel meer dan alleen een mooi gebouw. Dit 100% elektrische hotel is net zo groen als het Westerpark waar het hotel in ligt. Het originele, monumentale pand was ooit het kantoor van de Westergasfabriek en is nu een prachtig eco-hotel. Hier komen cultuur, geschiedenis en duurzaamheid samen. Deze filosofie van duurzaamheid strekt zich ook uit tot Bar Kantoor, het restaurant en de bar die verbonden zijn aan het hotel. Recentelijk hebben wij bijgedragen aan het vergroenen van het terras, waardoor deze bestemming nog aantrekkelijker is geworden voor bezoekers die op zoek zijn naar een groene, serene omgeving. 

  Het Vergroende terras

  Wij hadden de eer om het terras van Bar Kantoor te transformeren in een groene oase. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende belangrijke elementen:

  Grootte en groepering

  Het terras is bijzonder ruim, en door de planten in groepen te plaatsen, hebben we een groter visueel effect gecreëerd. Deze aanpak zorgt ervoor dat het terras aanvoelt als een bloementuin, wat een rustgevende en uitnodigende sfeer creëert voor de gasten.

  Bijzondere entree

  Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd door twee prachtige, rijke Chinese waaierpalmen. Deze majestueuze planten geven het terras een exotisch en luxe gevoel, waardoor de eerste indruk direct onvergetelijk is.

  Speelse elementen en privacy

  We hebben speelse elementen toegevoegd door middel van strategisch geplaatste plantenbakken. Deze plantenbakken dienen niet alleen als decoratie, maar ook als sfeervolle afscheidingen die zorgen voor privacy zonder afbreuk te doen aan de open en uitnodigende ambiance van het terras.

  Verhaal en ontwerp

  Het terrasontwerp is zorgvuldig ontwikkeld om het verhaal van Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor door te vertalen naar een fysieke ruimte.

  De groene inrichting en speelse elementen weerspiegelen de duurzame en ecologische filosofie van het hotel en restaurant, waardoor een harmonieuze balans ontstaat tussen stedelijke ruimte en natuurlijke schoonheid.

  Een Unieke Beleving

  Het terras van Bar Kantoor, met zijn zorgvuldig ontworpen groene ruimte, biedt een unieke ervaring voor bezoekers. Of je nu komt voor een ontspannen ontbijt, een lunch met vrienden, of een romantisch diner, het terras biedt een ideale setting. De groene omgeving draagt bij aan het gevoel van ontspanning en welzijn, wat perfect aansluit bij de duurzame en milieubewuste filosofie.

  Onze samenwerking met Conscious Hotel Westerpark en Bar Kantoor heeft geresulteerd in een harmonieuze balans tussen stedelijke ruimte en natuurlijke schoonheid. Gasten zullen genieten van deze groene oase, waar duurzaamheid en comfort op een prachtige manier samenkomen.

  Bekijk onze andere projecten

  Neem contact met ons op via
  020-2101081 of via info@upperbloom.nl