Café Gambrinus | Amsterdam

Een groene parel in De Pijp is een verrijking van de buurt.
In het kort
Café Gambrinus is een geliefde plek in Amsterdam, waar traditie en modern groenontwerp samenkomen om een unieke en aangename ervaring te bieden.
Wat we gedaan hebben
 • Beplanting plan
 • Installatie en onderhoud
 • Custom plant-arrangementen
 • Plantenwissels en PlantCare
 • Klant
  Café Gambrinus
  Project afgerond op
  April 5, 2023
  Café Gambrinus | Amsterdam

  Groen in het Hart van De Pijp

  In het hart van de levendige wijk De Pijp in Amsterdam, aan de Ferdinand Bolstraat, ligt het charmante Café Gambrinus. Dit traditionele bruine café staat bekend om zijn warme en informele sfeer. Het doel was om de terras van Café Gambrinus te verrijken met weelderige en uitnodigende beplanting, die bijdraagt aan de gezellige en warme sfeer waar het café bekend om staat. 

  ‍Aanpak

  Ons team begon met het ontwerpen van een beplantingsplan dat de bestaande esthetiek van het café complimenteert. Aan de straatkant van Café Gambrinus hebben we een trio cube plantenbakken geplaatst, gevuld met kleurrijke seizoensbloeiers. Deze plantenbakken voegen niet alleen kleur en levendigheid toe aan de omgeving, maar creëren ook een uitnodigende entree voor voorbijgangers en gasten. De variëteit aan bloeiende planten zorgt ervoor dat het café er in elk seizoen aantrekkelijk uitziet, met steeds wisselende kleuren en geuren. Bij de entree van Café Gambrinus hebben we twee grote cube plantenbakken geplaatst, onder een prachtige groene blauwe regen die over de ingang heen groeit. Deze spectaculaire installatie zorgt voor een indrukwekkend welkom voor de gasten, ook wanneer de blauwe regen niet in volle bloei staat.

  Resultaten

  De nieuwe beplanting heeft de buitenruimte van Café Gambrinus getransformeerd tot een groene oase, waar gasten kunnen genieten van hun drankjes te midden van prachtige natuur. De plantenbakken en zorgvuldig geselecteerde planten dragen bij aan een uitnodigende en ontspannen sfeer, perfect voor het karakter van het café. Ons doorlopend onderhoud zorgt ervoor dat de buitenruimte altijd in topconditie is. 

  Klantfeedback

  Mathijs, de eigenaar van Café Gambrinus, is zeer tevreden met de samenwerking:

  "Café Gambrinus ziet er nu op zijn best uit en we kunnen onze gasten een constante groene ervaring bieden. We horen vaak dat ons groene terras een verrijking van de buurt is."

  Bekijk onze andere projecten

  Neem contact met ons op via
  020-2101081 of via info@upperbloom.nl