Café Eik en Linde | Amsterdam

Van lentebloesems tot zomerbloemen en herfstkleuren, de planten brengen steeds een nieuwe sfeer naar het café.
In het kort
Café Eik en Linde, een geliefde ontmoetingsplek in de Plantagebuurt van Amsterdam, combineert een klassieke kroegsfeer met een levendige groene buitenruimte, waar seizoensgebonden planten het hele jaar door een dynamische en uitnodigende sfeer creëren.
Wat we gedaan hebben
 • Terras ontwerp
 • Beplanting plan
 • Installatie en onderhoud
 • Custom plant-arrangementen
 • Plantenwissels en PlantCare
 • Klant
  Café Eik en Linde
  Project afgerond op
  May 3, 2023
  Café Eik en Linde | Amsterdam

  De huiskamer van de Plantagebuurt

  In de charmante Plantagebuurt van Amsterdam vind je Café Eik en Linde. Door zijn authenticiteit en warme sfeer is Café Eik en Linde een geliefde ontmoetingsplek en als een huiskamer voor velen, met een biljart in het midden. Het heeft een klassieke bruine kroeg uitstraling, met een gezellig en intiem interieur dat doet denken aan de traditionele Amsterdamse cafés.

  De aanpak

  Ons doel is om de buitenruimte net zo uitnodigend en gezellig te maken als het interieur. Om ervoor te zorgen dat het café het hele jaar door een groene uitstraling heeft, hebben we vaste groene planten geplaatst die wintervast zijn. Deze planten vormen de basis en blijven het hele jaar door weelderig en levendig. 

  Elk seizoen voorzien we Café Eik en Linde van bloeiende seizoensplanten. Deze kleurrijke toevoegingen zorgen voor een frisse en aantrekkelijke uitstraling die meebeweegt met de veranderingen in het jaar.

  Van lentebloesems tot zomerbloemen en herfstkleuren, de planten brengen steeds een nieuwe sfeer naar het café.

  Naast de entree van het café hebben we twee ronde cortenstalen bakken geplaatst. Deze bakken, met hun roestige en toch stijlvolle uitstraling, passen perfect bij de authentieke charme van het café en maken de ingang extra uitnodigend.

  Klantfeedback

  "Café Eik en Linde heeft trouwe vaste gasten," vertelt de eigenaar. "Door de wisselende seizoensbloeiers blijft ons terras dynamisch en interessant, wat terugkerende gasten steeds weer verrast en verblijdt. De planten versterken de gezellige en uitnodigende sfeer die Café Eik en Linde kenmerkt.”

  Bekijk onze andere projecten

  Neem contact met ons op via
  020-2101081 of via info@upperbloom.nl